Koncentria växer!

Till hösten gör Erika Darljung oss sällskap på både Styrelsepost och Styrelsehjälpen. Erika har en bred erfarenhet från många hörn i civilsamhället med tonvikt på studentrörelsen där hon också arbetar till vardags som ekonomiansvarig för Göta Studentkår.

”Erika kommer tillföra ekonomisk spetskompetens för både Styrelsehjälpen och Styrelsepost räkning. Ekonomi – såväl styrning och planering på längre sikt som redovisning ser vi som en framtidsfråga både för ideella och ekonomiska föreningar, en fråga som ofta är eftersatt i styrelserummet. Och som alla konsulter hos oss har hon ett eget driv och stor passion för den här sektorn”, säger Anna Bergkvist, VD för Koncentria.

Erika kommer finnas framförallt i Västra Götaland med omnejd för uppdrag för både ideella föreningar och bostadsrättsföreningar. Hon kommer både kunna anlitas som föreläsare, utbildare och mötesordförande.

”Äntligen! Jag har sedan länge varit intresserad av hur medlemsorganisationer kan formas och utvecklas, jag brinner särskilt för organisationsstruktur och hur man kan hitta rätt balans mellan styrdokument och mötesformalia och den informella delen av organisationskulturen. För lite mer än två år sedan fick jag vetskap om den verksamhet som Anna och övriga har skapat och har velat bli konsult, men det har varit mycket som hänt både i mitt liv och övrigas som gjort att det inte varit läge att börja med konsultuppdragen förrän nu, men nu är jag riktigt pepp på att komma igång.” säger Erika Darljung själv.

Läs mer om Erika här.

Välkommen till oss Erika, vi hoppas att du ska trivas och växa med oss!

Vid frågor kontakta Anna Bergkvist, VD på Koncentria AB som äger Styrelsepost.se och Styrelsehjalpen.se på anna@koncentria.se.