Nu lanserar vi styrelsepost.se

Det är något speciellt med ideellt engagemang. Glädjen. Förhoppningarna. Passionen. Längtan. Drivet. Möjligheterna. Drömmarna. Energin. Viljan att sätta sig framför datorn och lägga fyra timmar på att skriva årsmöteshandlingar trots att man redan jobbat i tio timmar och har ett möte 7:30 dagen efter.

För oss, liksom för många andra, har den ideella sektorn och det civila samhället varit kryddan i livet, det lilla extra, det som får en att vilja gå upp på morgonen trots att det är snöstorm ute. Det som får en att lägga 30 timmar per helg på verksamhetsbesök och konferenser för att det är så himla roligt och utvecklande.

För oss har det ideella engagemanget kantat hela våra liv – från Skogsmulle och knatteliga till nationellt ordförandeskap och politiska förtroendeposter. Det ideella engagemanget är det som gjort att vi lärt känna varandra och våra bästa vänner. Det ideella engagemanget har hoppat in och gett kunskap och utveckling när utbildningen inte räckt till och gett utmaningar och möjligheter vi enbart kunnat drömma om.

För oss båda har det ideella engagemanget gett oss jobb, vänner, färdigheter, minnen för livet och lärt oss läxor vi inte kunnat vara utan. Det har gett enormt mycket och nu när vi lämnar studier och ungdomstid bakom oss för att ge oss in i yrkeslivet känner vi att vi inte vill släppa taget helt. Förutom att på varsitt håll bestiga karriärsstegen vill ve ge någon tillbaka till den sektor som gett oss så mycket, som format vilka vi är.

Och så föddes idén till Styrelsepost. En sida där vi genom en blogg kan dela med oss av inspirerande inlägg, skrivna av såväl oss som samarbetspartners och inbjudna gästbloggare. Men även möjlighet för andra organisationer att ta del av utbildningar, coachning och rekryteringshjälp. Och idag är det dags – idag lanserar vi styrelsepost.se!

Klicka dig runt på hemsidan, besök oss på Facebook och Twitter eller kontakta oss så berättar vi mer.

Äntligen, det är nu äventyret börjar.

Anna & Therèse