Mikaela Wikström

Mikaela har lång erfarenhet från ideella organisationer och har i roller som ordförande, chef, organisationsutvecklare och rådgivare lett och utvecklat både stora och mindre organisationer på såväl lokal som nationell nivå. Engagemanget för rättighetsfrågor har alltid löpt som en röd tråd.

Hon är utbildad personalvetare och arbetar för närvarande som rådgivare för barnkrisstöd och krisberedskap och utveckling av med medlemsrörelsen och kommer senast från rollen som verksamhetschef på Bromma KFUM. Ideella uppdrag inkluderar ledamot i styrelsen för KFUM Kärsögården och insatsledare och krisstödjare i Röda Korset.

Mikaela håller utbildningar i styrelsearbete, valberedningsarbete, ledarskap, grupputveckling, hållbart engagemang och leder årsmöten. Med vana att komma in i organisationer i svåra situationer med behov av förändring kan Mikaela vara ett bra analytiskt och rådgivande stöd i förändringsprocesser och svåra situationer.

Mikaela hjälper er gärna med

  • Styrelse-och valberedningsutbildningar
  • Processledning och rådgivning i förändringsprocesser
  • Leda årsmöten, fysiskt och digitalt
  • Mentorskap och coaching
  • HR-frågor
Alltid påläst och noggrann, förberedd och mån om gruppen!

- Sofia Zackrisson

Tollare Folkhögskola
Mikaela höll en kurs i Hållbart ledarskap som jag deltog i. Mikaela är oerhört pedagogisk, lyhörd och kunnig samt en mycket inspirerande och engagerad föreläsare.

- Siri Maassen

deltagare i ledarskapskurs i Miljöpartiet
Mikaela höll en styrelseutbildning för oss med tema Hållbart engagemang och ledarskap. Workshopen var mycket uppskattad av styrelsen och Mikaela lyckades med kunskap, erfarenhet och tydligt ledarskap leda vår grupp genom svåra samtal som konflikthantering.

Sara Vikström Olsson

Ordförande Fältbiologerna
Med enorm kompetens och värme tog Mikaela oss genom en dag med fokus på långsiktigt styrelsearbete och samverkan mellan styrelse och kansli. Vi fick hjälp att tillsammans lyfta blicken och diskutera vilka utmaningar vi har, vad för organisation vi vill vara och hur vi ska komma dit. Utbildningen och övningarna har gett oss en stadig grund att stå på inför vårt framtida utvecklingsarbete, fantastiskt värdefullt!

Daniella Ås

RBU, Riksförbundet Rörelsehindrade Barn och Ungdomar

Telefon

073 – 157 39 18